Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix viser første klip fra storserien The Crown

Netflix viser første klip fra storserien The Crown

07/01/2016 | Flixfilm

the crown netflix serieFra Peter Morgan (The Queen, Frost/Nixon) og Stephen Daldry (Billy Elliot, The Hours), kommer snart The Crown, som er et nyt storslået drama, der får eksklusiv premiere på Netflix Danmark. Serien kommer senere i 2016, men allerede nu kan Netflix offentliggøre første klip. Se det nederst i artiklen.

The Crown, der angiveligt har kostet over $150 millioner og som bedst kan betegnes som værende Netflix’ svar på Downton Abbey, handler om Queen Elizabeth II og hendes uegentlig audienser med ministre fra hendes indsættelse i 1952 og frem til i dag. Herunder de personlige intriger, romancer og politiske modstandere, som formede anden halvdel af det 20. århundrede.

Serien er på 10 episoder og har Claire Foy i hovedrollen som Queen Elizabeth II. Endvidere medvirker Matt Smith som Prince Phillip, John Lithgow som Sir Winston Churchill, Victoria Hamilton som the Queen Mother, Jared Harris som King George VI, Vanessa Kirby som Princess Margaret og Dame Eileen Atkins som Queen Mary og mange flere.

LÆS OGSÅ   Disse film og serier skal du streame i juni

The Crown er inspireret af det prisbelønnede West End-teaterstykke The Audience og har forenet forfatter Peter Morgan med instruktør Stephen Daldry og producer Andy Harries (The Queen). Et hold der til sammen deler seks Oscar-nomineringer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“The Crown er historiefortælling, der befinder sig et sted mellem tv- og biografformat og kommer fra en af Storbritanniens førende historieskrivere inden for moderne politik, klasse og samfund,” siger Cindy Holland, Vice President of Original Content hos Netflix.

Se The Crown på Netflix Danmark i 2016.
Skriv kommentar