Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix viser interesse for serien Jericho

Netflix viser interesse for serien Jericho

30/04/2013 | Flixfilm

jericho netflix danmarkHvis du blev skuffet over at serien Jericho blev droppet efter kun to sæsoner, så er denne nyhed måske værd at bide mærke i. Det amerikanske filmsite ScreenRant skriver nemlig, at Netflix er interesseret i at genoptage serien. Det er Jerichos skaber, Stephen Chbosky som bekræfter, at Netflix vil producere en ny sæson af Jericho. Selve forhandlingerne er dog ikke begyndt endnu og derfor er det heller ikke sikkert at Jericho genopstår på Netflix.

Jericho er en dramaserie om eftervirkningerne af et atomangreb, der har ramt USA. Det efterlader indbyggerne i en lille, fredelig by i Kansas i totalt kaos og fuldstændig isoleret, og de spekulerer nu på, om de er de eneste overlevende. Jericho blev droppet efter 2 sæsoner i år 2008, da serien produktionsselskab CBS ikke var tilfredse med seriens rating. Jericho blev faktisk droppet efter allerede én sæson, men efter kritik fra seriens fans, valgte CBS at lave yderligere en sæson.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 44 – 2022)

Den 26. maj har Arrested Development premiere på Netflix og det er den første serie som Netflix har genoptaget. Derfor fortsætter eventuelle forhandlinger nok også første efter denne har haft premiere, da Netflix sandsynligvis gerne vil se hvorledes Arrested Development bliver modtaget.

Artiklen fortsætter under annoncen3 kommentarer til Netflix viser interesse for serien Jericho

  1. tikko - kl. 21:10, 30-04-2013:

    vild godt 😛

  2. Toby-t - kl. 22:32, 03-05-2013:

    Håber at det bliver til noget!!… Der var masser af potientiale i selve serien, så en skam at den ikke fik lov til at køre lidt længere tid.

  3. Tina - kl. 10:48, 14-06-2018:

    Kan vi ikke få Jericho igen på Netflix?

Skriv kommentar