Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix viser ‘Into the Deep’ om den dømte morder Peter Madsen

Netflix viser ‘Into the Deep’ om den dømte morder Peter Madsen

05/12/2019 | Flixfilm

Netflix into the deep peter madsenI 2016 tog den australske og herboende instruktør Emma Sullivan hul på en dokumentarfilm, der skulle handle om Peter Madsens værksted og hans forsøg på at blive den første amatørastronaut i rummet.

Men et år inde i optagelserne tog begivenhederne en dramatisk drejning, da Madsen dræbte den svenske journalist Kim Wall på sin ubåd.

Dokumentarfilm ‘Into the Deep’ får premiere på Netflix Danmark i 2020.

Det oplyser producenten Plus Pictures i en pressemeddelelse.

Den kontroversielle dokumentar byder blandt andet på optagelser fra den 10 august 2017, den dag, hvor Kim Wall interviewede Peter Madsen på hans ubåd og senere døde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden sagens hovedperson følger ‘Into the Deep’ også værkstedets unge hjælpere og deres udvikling fra livet før forbrydelsen til tiden efter, hvor de langsomt forstår Madsens sande natur og må erkende, at den mand, de stolede på, har misbrugt deres tillid.

LÆS OGSÅ:   Will Ferrell i ny Netflix-serie; 'Golf'

Produceren Mette Heide siger i pressemeddelelsen, at instruktør Emma Sullivan har skabt en betydningsfuld dokumentar om ‘det ultimative menneskelige bedrag’.

“Filmen viser konsekvenserne af en ekstrem form for manipulation og de unges forsøg på at genvinde kontrollen over deres eget liv”, udtaler Mette Heide, der også har stået bag Netflix-dokumentaren om ‘Amanda Knox‘, der blev uskyldigt dømt for drab i Italien. Den kan netop nu streames på Netflix og blev nomineret til to Emmy-priser.

‘Into the Deep’ er netop blevet udtaget til Sundance Film Festival hvor den får verdenspremiere i slutningen af januar.

Den endelige Netflix-premieredato er endnu ikke fastlagt.
2 kommentarer til Netflix viser ‘Into the Deep’ om den dømte morder Peter Madsen

 1. Poul - kl. 11:01, 05-12-2019:

  Jeg ved ikke hvem der er værst, peter madsen eller producenterne af filmen der bruger sagen til at fremhæve dem selv, imens de pakker det ind i floskler om “det menneskelige bedrag” og drømmer om hvor mange priser de mon får for at bidrage til det..

 2. Ninja - kl. 15:51, 03-01-2020:

  Det handler jo om mennesker, mennesker der bliver udsat for en psykopat, med dertil hørende manipulation. Det ultimative bedrag.
  Den slags synes jeg er interessant, netop fordi man altid sidder herude og er så pokkers klog på alle andres vegne.
  Selve sagen interesserer mig ikke, Peter kender jeg, men har ofte spekuleret over, hvad der blev af netværket omkring ham.
  Det håber jeg at få svar på med dokumentaren.

Skriv kommentar