Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix viser reality serie om kokketalenter

Netflix viser reality serie om kokketalenter

10/09/2014 | Flixfilm

netflix danmark logoStreamingtjenesten Netflix har netop afsløret, at de udvider deres udvalg af eksklusivt indhold med reality- og dokumentarserien Chef’s Table. Serien, som er skabt af David Gelb, instruktøren bag den anmelderoste dokumenter Jiro Dreams of Sushi, får premiere på Netflix i 2015.

I Chef’s Table følge man seks af verdens mest anerkendte kokke og giver seerne mulighed for at komme med ind i køkkenet og livet på disse kulinariske talenter.

De seks kokke som man følger er Ben Shewry (Attica Restaurant, Australien), Magnus Nilsson (Fäviken, Sverige), Francis Mallmann (El Restaurante Patagonia Sur, Argentina), Niki Nakayama (N/Naka Restaurant, USA), Dan Barber (Blue Hill Restaurant, USA) og Massimo Bottura (Osteria Francescana, Italy). Den danske køkkenchef René Redzepi fra NOMA, som flere gange er blevet nomineret til verdens bedste restaurant er dermed desværre ikke blandt de medvirkende.

Lisa Nishimura, Vice President, Original Documentary and Comedy hos Netflix, udtaler i forbindelse med den nye serie; “”‘Vi ønsker at fortsætte med at støtte de bedste filmmagere inden for non-fiktion historiefortælling. Mens nogle historier er bedst fortalt som dokumentarfilm er andre, ligesom Chef’s Table oplagte at formidle over flere episoder. Vi er heldige at have fleksibilitet med Netflix således vi kan matche historien med det bedste format.”

LÆS OGSÅ   Se traileren til den danske serie 'Skruk'

Artiklen fortsætter under annoncen

David Gelb’s har tidligere beskæftiget sig med det kulinariske køkken i Jiro Dreams of Sushi, der følger Jiro Ono, en 85 år gamle sushi kok og ejer af den tre-stjernede Michelin restaurant Sukiyabashi Jiro og hans fortsatte søgen efter at perfektionere sushi-kunsten. Dokumentarfilm har modtaget megen anerkendelse og har på nuværende tidspunkt en bedømmelse på 99% på det amerikanske filmsite Rotten Tomatoes.

Chef’s Table er på seks episoder og kan ses på Netflix Danmark i 2015.
Skriv kommentar