Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix viser Robert Rodriguez’ From Dusk Till Dawn

Netflix viser Robert Rodriguez’ From Dusk Till Dawn

06/03/2014 | Flixfilm

from dusk till dawn serie netflix dkNetflix har i dag annonceret, at serien From Dusk Till Dawn af instruktøren Robert Rodriguez, vil kunne ses på streamingtjenesten fra den 12. marts.

Serien, der er baseret på den klassiske kultfilm af samme navn, markerer Robert Rodriguez’ første berøring med seriedrama. Nye timelange episoder af From Dusk Till Dawn kommer på Netflix ugentligt inden for 24 timer efter den amerikanske tv-premiere. Hele serien får dermed ikke premiere på Netflix Danmark på samme tid, men et nyt afsnit vil blive tilføjet ugentligt.

From Dusk Till Dawn handler om bankrøveren Seth Gecko (D.J. Cotrona) og hans voldelige, uforudsigelige bror, Richard “Richie” Gecko (Zane Holtz), der er eftersøgt af FBI og Texas Rangers Earl McGraw (Don Johnson) og Freddie Gonzalez (Jesse Garcia) for et bankrøveri, der har været skyld i adskillelige menneskers død. Under flugten til Mexico støder Seth og Richie på den tidligere præst Jacob Fuller (Robert Patrick) og hans familie, som de tager som gidsler. De bruger familiens autocamper til at krydse grænsen, og der opstår kaos, da gruppen laver en afstikker til en stripklub fuld af vampyrer. De må kæmpe indtil daggry for at komme ud i live. Serien uddyber tonen og udvider historien i filmen, tilføjer nye figurer og baggrundshistorier og udforsker den mesoamerikanske mytologi bag væsnerne inde i klubben.

LÆS OGSÅ   9 Oscar-nominerede film du kan se på Netflix lige nu

Instruktøren Robert Rodriguez, udtaler: “Jeg er begejstret for at arbejde med Netflix og Miramax om at skabe et internationalt publikum til vores serie. Denne historie har altid vækket genklang hos seere i hele verden, og vi mener, at den vil være lige så relevant for den nye generation af fans.” Rodriguez var instruktør og executive producer på kultklassiker filmen fra 1996 skrevet af Quentin Tarantino. Rodriguez har instrueret fire af de ti episoder af serien, der nu er tilpasset tv.

Artiklen fortsætter under annoncen1 kommentar til Netflix viser Robert Rodriguez’ From Dusk Till Dawn

  1. Abhi - kl. 11:59, 10-07-2014:

    I just fixed the same thing, but wanted to let you know its not the cocinflt of versions. I’ve had this problem with ie 8 (actually since the notebook was new) and just got around to playing with it. So it is the DigitalPersona addon, but has nothing to do with ie9. Kind of a shame not to be able to use the finger print reader. If you learn anything further please post it.

Skriv kommentar