Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix’s episke fantasyserie ‘The Witcher’ oplever dalende seerinteresse

Netflix’s episke fantasyserie ‘The Witcher’ oplever dalende seerinteresse

07/07/2023 | Flixfilm

Den episke fantasyserie ‘The Witcher’ har de seneste par år været et af streamingtjenesten Netflix store triumfkort.

Netflix-medlmmerne har kastet sig over de seneste to sæsoner, og serien har endda opnået en plads på hitlisten med de 10 mest sete Netflix-serier nogensinde.

Men noget tyder på at interessen for ‘The Witcher’ og den seneste tredje sæson, som havde premiere den 29. juni, er faldende.

Det amerikanske analysefirma L+5D har nemlig målt sig frem til at interessen er faldet med 15% sammenlignet med da sæson 2 havde premiere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Desuden har L+5D også observeret, at seertallet falder, når seerne når længere ind i sæsonen. Næsten 50% af seerne falder fra, når de når til afsnit 5.

Selvom Netflix ikke har kommenteret på seertallene, oplyser de, at de første fem afsnit havde 15,2 mio. visninger (73 mio. visningstimer, da hvert afsnit varer 4 timer og 49 minutter) i løbet af den første weekend.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 36 – 2023)

Seertallene får dog ikke Netflix til at kaste håndklædet i ringen, og har da også allerede bekræftet at både en sæson 4 og sæson 5 er på vej. Det bliver dog som bekendt med en ny skuespiller i hovedrollen i stedet for Henry Cavill.

Handlingen i ‘The Witcher’ følger witcheren Geralt of Rivia, en ensom monsterjæger, der kæmper for at finde sin plads i en verden, hvor menneskene viser sig at være vildere end de skabninger, han bekæmper. Som ung udviklede Geralt overnaturlige kræfter, der gjorde ham i stand til at bekæmpe blodtørstige monstre.

Se ‘The Witcher‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar