Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Network

01/04/2016 | Flixfilm

Se Network på Netflix

Indspilningsår: 1976
Genre: Drama
Instruktør: Sidney Lumet
Skuespillere: Faye Dunaway, William Holden, Peter Finch, Robert Duvall
Spilletid: 121 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Da en nyhedsvært går amok under en udsendelse, øger hans svadaer seertallene og tiltrækker sig tv-chefernes opmærksomhed i dette Oscar-vindende mesterværk.


Se Network på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNetwork havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Network ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Network herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Network er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Network stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar