Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Neuf Mois

Neuf Mois

10/06/2021 | Flixfilm

Se Neuf Mois på Netflix

Produktionsår: 1994
Genre: Comedy
Instruktion: Patrick Braoudé
Skuespillere: Philippine Leroy-Beaulieu, Catherine Jacob, Patrick Braoudé
Spilletid: 110 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Samuel har netop fundet ud af, at hans meget yngre kone er gravid, og begynder selv at få et sammenbrud, mens hun kæmper med det kommende moderskab.

Neuf Mois havde premiere på Netflix Danmark den 10. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Neuf Mois på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Neuf Mois ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Neuf Mois stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Neuf Mois, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Neuf Mois er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar