Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Neurons to Nirvana: Understanding Psychedelic Medicines

Neurons to Nirvana: Understanding Psychedelic Medicines

01/11/2014 | Flixfilm

Neurons to Nirvana: Understanding Psychedelic Medicines på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Se historien om fem kraftige psykedeliske blandinger og deres potentielle trussel mod en lang række lidelser, fra PTSD til kræft.

Neurons to Nirvana: Understanding Psychedelic Medicines havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Neurons to Nirvana: Understanding Psychedelic Medicines på YouTube.Se Neurons to Nirvana: Understanding Psychedelic Medicines på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Neurons to Nirvana: Understanding Psychedelic Medicines ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Neurons to Nirvana: Understanding Psychedelic Medicines stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Neurons to Nirvana: Understanding Psychedelic Medicines, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Neurons to Nirvana: Understanding Psychedelic Medicines er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar