Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Neurons to Nirvana: Understanding Psychedelic Medicines

Neurons to Nirvana: Understanding Psychedelic Medicines

01/11/2014 | Flixfilm

Se Neurons to Nirvana: Understanding Psychedelic Medicines på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Se historien om fem kraftige psykedeliske blandinger og deres potentielle trussel mod en lang række lidelser, fra PTSD til kræft.


Se Neurons to Nirvana: Understanding Psychedelic Medicines på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNeurons to Nirvana: Understanding Psychedelic Medicines havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Neurons to Nirvana: Understanding Psychedelic Medicines ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Neurons to Nirvana: Understanding Psychedelic Medicines herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Neurons to Nirvana: Understanding Psychedelic Medicines er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Neurons to Nirvana: Understanding Psychedelic Medicines stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar