Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nevenka: Breaking the Silence

Nevenka: Breaking the Silence

05/03/2021 | Flixfilm

Se Nevenka: Breaking the Silence på Netflix

Indspilningsår: 2021
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jolene Andersen, Don Baldaramos
Spilletid: 114 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Nevanka Fernández, sagsøgeren i Spaniens første vundne retssag imod en politiker anklaget for sexchikane, bryder tavsheden efter 20 år.

Nevenka: Breaking the Silence (En kamp mod sexchikane) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Nevenka: Breaking the Silence på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nevenka: Breaking the Silence (En kamp mod sexchikane) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nevenka: Breaking the Silence (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nevenka: Breaking the Silence, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nevenka: Breaking the Silence (En kamp mod sexchikane) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar