Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Never Back Down 2: The Beatdown

Never Back Down 2: The Beatdown

20/01/2016 | Flixfilm

Se Never Back Down 2: The Beatdown på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Drama, Sport
Instruktør: Michael Jai White
Skuespillere: Michael Jai White, Dean Geyer, Alex Meraz, Todd Duffee
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: En flok MMA-kæmpere er stjernerne i denne actionthriller, der følger en kvartet af slagsbrødre, mens de forbereder sig på en stor begivenhed i underverdenen.

Never Back Down 2: The Beatdown havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Never Back Down 2: The Beatdown på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Never Back Down 2: The Beatdown ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Never Back Down 2: The Beatdown stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Never Back Down 2: The Beatdown, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Never Back Down 2: The Beatdown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar