Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Never Back Down 2: The Beatdown

Never Back Down 2: The Beatdown

20/01/2016 | Ingen kommentarer

Se Never Back Down 2: The Beatdown på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Drama, Sport
Instruktør: Michael Jai White
Skuespillere: Michael Jai White, Dean Geyer, Alex Meraz, Todd Duffee
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: En flok MMA-kæmpere er stjernerne i denne actionthriller, der følger en kvartet af slagsbrødre, mens de forbereder sig på en stor begivenhed i underverdenen.


Se Never Back Down 2: The Beatdown på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Never Back Down 2: The Beatdown havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Never Back Down 2: The Beatdown ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Never Back Down 2: The Beatdown herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Never Back Down 2: The Beatdown er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Never Back Down 2: The Beatdown stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar