Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Never Back Down

Never Back Down

07/01/2015 | Flixfilm

Never Back Down på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Action, Drama, Sport
Instruktion: Jeff Wadlow
Skuespillere: Sean Faris, Djimon Hounsou, Amber Heard
Spilletid: 113 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Da en temperamentsfuld teenager flytter til en ny by og skal finde sig til rette i sin nye skole, søger hun tilflugt i en uofficiel kampklub.

Never Back Down havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Never Back Down på YouTube.Se Never Back Down på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Never Back Down ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Never Back Down stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Never Back Down, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Never Back Down er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar