Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Never Back Down

Never Back Down

07/01/2015 | Netflix

Se Never Back Down på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Drama, Sport
Instruktør: Jeff Wadlow
Skuespillere: Sean Faris, Amber Heard, Cam Gigandet, Evan Peters
Spilletid: 113 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Da en temperamentsfuld teenager flytter til en ny by og skal finde sig til rette i sin nye skole, søger hun tilflugt i en uofficiel kampklub.


Se Never Back Down på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Never Back Down havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Never Back Down ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Never Back Down herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Never Back Down er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Never Back Down stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar