Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Never Let Me Go

Never Let Me Go

15/11/2017 | Flixfilm

Se Never Let Me Go på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama, Romance, Sci-Fi
Instruktør: Mark Romanek
Skuespillere: Carey Mulligan, Andrew Garfield, Izzy Meikle-Small, Charlie Rowe
Spilletid: 103 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Kathy, som er i 30'erne, tænker tilbage på sine år på den engelske kostskole Hailsham sammen med klassekammeraterne Ruth og Tommy.


Se Never Let Me Go på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNever Let Me Go havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Never Let Me Go ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Never Let Me Go herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Never Let Me Go er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Never Let Me Go stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar