Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Never Play with the Dead

Never Play with the Dead

22/10/2022 | Flixfilm

Never Play with the Dead på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Horror
Instruktion: Ray Kilby
Skuespillere: Terence Corrigan, Sarah Kayte Foster, Mohammed George
Spilletid: 80 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.0

Handling: Efter en gruppe teenagere forsøger at forvandle en forladt galeanstalt til det perfekte feststed, står de overfor onde kræfter, der vil gøre dem sindssyge.Se Never Play with the Dead på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Never Play with the Dead havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Never Play with the Dead på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Never Play with the Dead ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Never Play with the Dead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Never Play with the Dead, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Never Play with the Dead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar