Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Never Talk to Strangers

Never Talk to Strangers

01/12/2013 | Flixfilm

Se Never Talk to Strangers på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Crime, Drama, Romance, Thriller
Instruktør: Peter Hall
Skuespillere: Rebecca De Mornay, Antonio Banderas, Dennis Miller, Len Cariou
Spilletid: 86 min
Land: USA, Canada, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Kriminalpsykologen Dr. Sarah Taylors arbejde består i at interviewe kriminelle og vurdere, om de er mentalt syge og derved undgår fængselsstraf.


Se Never Talk to Strangers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNever Talk to Strangers havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Never Talk to Strangers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Never Talk to Strangers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Never Talk to Strangers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Never Talk to Strangers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar