Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Never Talk to Strangers

Never Talk to Strangers

01/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Never Talk to Strangers på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Crime, Drama, Romance, Thriller
Instruktør: Peter Hall
Skuespillere: Rebecca De Mornay, Antonio Banderas, Dennis Miller, Len Cariou
Spilletid: 86 min
Land: USA, Canada, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Resumé: Kriminalpsykologen Dr. Sarah Taylors arbejde består i at interviewe kriminelle og vurdere, om de er mentalt syge og derved undgår fængselsstraf.


Se Never Talk to Strangers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Never Talk to Strangers havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Never Talk to Strangers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Never Talk to Strangers herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Never Talk to Strangers er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Never Talk to Strangers stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar