Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Neverlake

Neverlake

15/12/2017 | Flixfilm

Se Neverlake på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktør: Riccardo Paoletti
Skuespillere: Daisy Keeping, David Brandon, Joy Tanner, Martin Kashirokov
Spilletid: 86 min
Land: Italy
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: En teenager, der besøger sin fremmedgjorte far i Italien, finder Neverlake – en gammel sø, der siges at være bevogtet af de dødes ånder.


Se Neverlake på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNeverlake havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Neverlake ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Neverlake herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Neverlake er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Neverlake stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar