Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nevertheless

Nevertheless

30/08/2021 | Flixfilm

Nevertheless på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Han So-hee, Song Kang, Cheska Aguiluz
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Den berusende charme fra en flirtende klassekammerat fra kunstskolen trækker en modvillig kærlighedskyniker ind i et bollevensforhold.

Nevertheless (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nevertheless på YouTube.Se Nevertheless på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nevertheless (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nevertheless (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nevertheless, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nevertheless er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar