Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » New Amsterdam

New Amsterdam

01/07/2021 | Flixfilm

Se New Amsterdam på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ryan Eggold, Janet Montgomery, Freema Agyeman
Spilletid: 43 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: USA's ældste hospital tager imod den nye direktør, dr. Max Goodwin, som træder til for at ændre på status quo og redde patienternes liv.

New Amsterdam (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se New Amsterdam på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om New Amsterdam (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at New Amsterdam (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame New Amsterdam, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til New Amsterdam er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til New Amsterdam

  1. Allan Gregersen - kl. 09:46, 24-07-2021:

    En super serie, blev færdig med den i går, og håber at der kommer flere afsnit.

  2. Kirsten Bjørneboe - kl. 17:23, 01-08-2021:

    Helt enig med Allan Gregersen – jeg faldt for nylig over serien og er nu nået gennem afsnit 6 på få dage. Jeg glæder mig til resten.

    Skriv kommentar