Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » New Gods: Nezha Reborn

New Gods: Nezha Reborn

12/04/2021 | Flixfilm

Se New Gods: Nezha Reborn på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mens han lever en almindelig tilværelse som bud og motorsportsfan, møder Nezha gamle fjender og må genfinde sine kræfter for at beskytte dem, der står ham nær.

New Gods: Nezha Reborn havde premiere på Netflix Danmark den 12. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se New Gods: Nezha Reborn på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om New Gods: Nezha Reborn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at New Gods: Nezha Reborn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame New Gods: Nezha Reborn, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til New Gods: Nezha Reborn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar