Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » New Heights

New Heights

13/05/2022 | Flixfilm

New Heights på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter forretningskonsulenten Michi Wyss arver sin afdøde fars forgældede gård, må han konfrontere sin egen fortid – og sin families fremtid.

New Heights (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til New Heights på YouTube.Se New Heights på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om New Heights (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at New Heights (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame New Heights, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til New Heights er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar