Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » New in Town

New in Town

20/12/2013 | Flixfilm

Se New in Town på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Jonas Elmer
Skuespillere: Renée Zellweger, Harry Connick Jr., Siobhan Fallon Hogan, J.K. Simmons
Spilletid: 97 min
Land: USA, Canada
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: En højt-betalt konsulent møder store forandringer i hendes liv, da hun til opgave at forbedre produktiviteten på en fabrik.


Se New in Town på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


New in Town havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om New in Town ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til New in Town:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til New in Town er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at New in Town stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar