Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » New World

New World

20/11/2021 | Flixfilm

New World på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: KAI, Lee Seung-gi, Hee-chul Kim
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.8

Handling: I denne realityserie lægger seks kendisser planer om at sabotere hinanden for at optjene virtuel valuta, som de kan indløse på deres sidste dag på en utopisk ø.

New World (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til New World på YouTube.Se New World på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om New World (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at New World (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame New World, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til New World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar