Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » New Year’s Eve

New Year’s Eve

01/12/2020 | Flixfilm

New Year’s Eve på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama
Instruktion: Mohamed Sakr
Skuespillere: Osama Abdallah, Karim Abdulgawad, Ahmad Abdulhadi
Spilletid: N/A
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 4.8

Handling: I denne stjernespækkede romantiske komedie flettes en gruppe forskellige newyorkeres skæbne sammen, blandt andet en tegneserietegner og en kok.

New Year’s Eve havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til New Year’s Eve på YouTube.Se New Year’s Eve på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om New Year’s Eve ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at New Year’s Eve stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame New Year’s Eve, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til New Year’s Eve er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar