Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » New Year’s Eve

New Year’s Eve

01/06/2018 | Flixfilm

Se New Year’s Eve på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Phil Borg
Skuespillere: Julian DeZotti, Joanna Douglas, Nicholas Rose, John Bregar
Spilletid: 77 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: I denne stjernespækkede romantiske komedie flettes en gruppe forskellige newyorkeres skæbne sammen, blandt andet en tegneserietegner og en kok.


Se New Year’s Eve på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNew Year’s Eve havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om New Year’s Eve ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til New Year’s Eve herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til New Year’s Eve er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at New Year’s Eve stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar