Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » New York Immigrant

New York Immigrant

15/04/2016 | Ingen kommentarer

Se New York Immigrant på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En polsk immigrant i New York, som må tage sig af sin syge søster, falder snart i kløerne på en charmerende fupmager, der tvinger hende ind i prostitution.


Se New York Immigrant på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


New York Immigrant havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om New York Immigrant ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til New York Immigrant herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til New York Immigrant er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at New York Immigrant stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar