Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » New York Immigrant

New York Immigrant

15/04/2016 | Flixfilm

Se New York Immigrant på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En polsk immigrant i New York, som må tage sig af sin syge søster, falder snart i kløerne på en charmerende fupmager, der tvinger hende ind i prostitution.


Se New York Immigrant på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNew York Immigrant havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om New York Immigrant ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til New York Immigrant herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til New York Immigrant er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at New York Immigrant stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar