Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » New York Minute

New York Minute

01/04/2014 | Flixfilm

Se New York Minute på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Crime, Family, Romance
Instruktør: Dennie Gordon
Skuespillere: Ashley Olsen, Mary-Kate Olsen, Eugene Levy, Andy Richter
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Beskrivelse: Da de rivaliserende teenagetvillinger bliver rodet ind i lyssky affærer, bliver de nødt til at samarbejde for at rode sig ud igen.


Se New York Minute på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNew York Minute havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om New York Minute ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til New York Minute herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til New York Minute er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at New York Minute stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar