Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix Danmark
Nyt på Netflix
03/12Money Heist (Sæson 5)
(Sæson 5)

Otte tyve tager gidsler og låser sig inde i Spaniens Kongelige Mønt, da et forbryderisk geni manipulerer politiet til at udføre sin plan.

03/12Jurassic World Camp Cretaceous (Sæson 4)
(Sæson 4)

Seks teenagere inviteres til at deltage på en højteknologisk eventyrlejr på Isla Nublar. De må samarbejde for at overleve, da dinosaurerne slipper ud af fangenskab.

03/12Coming Out Colton (Sæson 1)
(Sæson 1)

Den tidligere NFL-spiller og Bachelor-stjerne Colton Underwood begiver sig ud på en rejse for at omfavne sit nye liv som fuldblodsmedlem af LGBTQ-bevægelsen.

03/12Mixtape

I 1999 finder 12-årige Beverly et ødelagt bånd med blandet musik lavet af hendes afdøde forældre. Hun vil nu finde sangene – og få mere at vide om sin mor og far.

03/12Papirhuset: Fra Tokyo til Berlin (Sæson 2)
(Sæson 2)

Filmskaberne og skuespillerne bag Papirhuset-karaktererne Tokyo og professoren taler om den følelsesladede kunstneriske proces, de gennemgik under optagelsen af serien.

03/12RuPaul’s Drag Race: All Stars (Sæson 6)
(Sæson 6)

Drag Queens fra tidligere sæsoner dyster om en præmie på 100.000 dollars og en eftertragtet plads i Drag Race Hall of Fame.

Peter beder sin bedste ven om at spille hans kæreste, da han skal hjem til jul. Men planen – og deres følelser – ændrer sig, da familien leger Kirsten Giftekniv.

Da to søskende falder over et mystisk hul i væggen hjemme hos deres bedsteforældre, afslører rædselsvækkende begivenheder uhyggelige hemmeligheder om deres familie.

02/12The Coyotes (Sæson 1)
(Sæson 1)

En gruppe venner på camping finder nogle diamanter i skoven, hvilket bliver starten på en prøvelse, der kommer til at teste deres venskab – og sætte deres liv på spil.

En chauvinistisk kommentator i morgen-tv forsøger at bevise sine teorier om kærlighedsforhold under overskriften “Den grimme sandhed”.

02/12Sparkle

Tre søstre fra Detroit opnår berømmelse som Motown-pigegruppe i tresserne. Men deres pludselige succes skaber konflikt og splittelse.

02/12Alissa

Efter at være brudt ind i sin fars hus bliver Luc involveret i et dobbeltmord og møder en litauisk kvinde, som trækker ham ind i en større plan.

02/1244 Cats (Sæson 4)
(Sæson 4)

Tag med, når de syngende, lodne venner Lampo, Milady, Pilou og Meatball danner et band sammen.

En ny fransklærerinde skaber kaos på en drengeskole i 1950’ernes England, hvor mange af eleverne får romantiske følelser for hende.

Find flere nye film og serier på Netflix Danmark