Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix Danmark
Nyt på Netflix

Skuespillerne fra den populære Netflix-serie taler med værterne om dramaet i den første sæson, og Cristela Alonzo kommer med gode råd om at være den nye i klassen.

En specialtrænet fransk soldat, som er hjemsendt efter en traumatisk mission, bruger sine dødbringende evner til at jagte manden, der gjorde hendes søster fortræd.

05/03City of Ghosts (Sæson 1)
(Sæson 1)

Mød Spøgelsesklubben! Deres eventyr bringer dem vidt omkring i Los Angeles, hvor de interviewer spøgelser, løser problemer og lærer om deres bys historie.

Da en afdanket narkohandler nægter at betale en gæld til en opkomling, er det kun en skjult bunke penge, der kan redde hans mænd. Men gæt, hvad gartneren lige har fundet?

05/03Nevenka: Breaking the Silence (Sæson 1)
(Sæson 1)

Nevanka Fernández, sagsøgeren i Spaniens første vundne retssag imod en politiker anklaget for sexchikane, bryder tavsheden efter 20 år.

04/03Pacific Rim: The Black (Sæson 1)
(Sæson 1)

Kaiju har smadret Australien. Under deres søgen efter deres forældre møder to søskende i en jäger nye væsener, lyssky personer og uventede allierede.

04/03Secret City (Sæson 2)
(Sæson 2)

En studerendes protest fører til en regeringsskandale, der har både personlige og professionelle konsekvenser for en af Australiens mest garvede journalister.

03/03Moxie

Inspireret af sin mors rebelske fortid og en selvsikker ny ven udgiver en genert 16-årig en anonym artikel som et opråb om sexismen på sin skole.

03/03Murder Among the Mormons (Sæson 1)
(Sæson 1)

Højt spil får dødelige følger i denne usædvanlige historie om en virkelig forbrydelse, som ryster en global tro i dens grundvold.

En dekonstruktion af et bankrøveri i Rumænien i 1959, hvor gruppen af røvere, der begik røveriet, tvinges af staten til at genskabe det på film.

03/03Maiden

I en ellers mandsdomineret sport står skipperen Tracy Edwards i spidsen for den første kvindelige besætning i en berømt kapsejlads verden rundt.

Ilie Morometes familie har svært ved at finde sig til rette i Rumænien efter 2. verdenskrig, og hans yngste søn må forlade gymnasiet på grund af skiftende holdninger.

03/03Why Me?

En ung anklager bliver tildelt en stor, vigtig sag, som involverer en kollega, men begynder hurtigt at stille spørgsmålstegn ved motivet bag anklagerne.

En mor tvinges af ydre omstændigheder hemmeligt ud i prostitution i udlandet for at forsørge sin familie, indtil en rystende opdagelse får hende til at udforske sin tro.

Find flere nye film og serier på Netflix Danmark