Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix Danmark
Nyt på Netflix
03/12The 2nd

En Secret Service-agent bliver trukket ind i et terroristkomplot, da hans søns klassekammerat, der er datter af en højesteretsdommer, bliver mål for en kidnapning.

Mens hun kæmper med en vanskelig tilværelse, møder en enke en opløftende professor, der tøver med at give hende en skelsættende besked.

03/12Private Lives (Sæson 1)
(Sæson 1)

I en verden, hvor data ikke længere er private, afslører nogle svindlere et skummelt overvågningskomplot med regeringen og en grådig virksomhed i spidsen.

03/12Break

Efter en alvorlig ulykke prøver Lucie at genfinde sig selv som danser og møder Vincent, en talentfuld breakdancer, der kæmper med sin egen usikkerhed.

Han er fanget i en tidssløjfe, hvor det er jul hver dag! En familiefar, som hader julen, lærer noget vigtigt om, hvad der virkelig betyder noget i livet.

03/12Do Do Sol Sol La La Sol (Sæson 1)
(Sæson 1)

En afdanket pianist, der mister alt andet end sit smil, føres af små blinkende stjerner hen til en lille by, hvor hun finder husly, håb og kærlighed.

02/12Alien Worlds (Sæson 1)
(Sæson 1)

Denne serie tager udgangspunkt i livet på Jorden for i en blanding af fakta og fiktion at forestille sig liv på andre planeter i galaksen.

I denne engelsksprogede special laver den islandske komiker Ari Eldjárn sjov med nordiske rivaliseringer, Hollywoods udlægning af Thor, småbørns luner og meget mere.

Hårde ord bliver bløde, når Nate, der spilles af komikeren Natalie Palamides, udforsker humor, knuste hjerter, seksualitet og samtykke — foran et publikum.

I denne standup-special byder komikeren Hazel Brugger på sit lette syn på ustyrlige gæs, snakkesalige gynækologer, tyske banklån og meget mere.

02/12Fierce

En talentfuld ung sanger bliver pludselig berømt, da hun deltager i et talentshow. Men hendes virkelige mål er at opnå sin fars kærlighed, og han er en af dommerne.

01/12The Ring

Alle, der ser et djævelsk videobånd, dør syv dage senere. Fire teenagere dør på mystisk vis præcis en uge efter at have set båndet. En journalist finder og ser båndet.

Et ødelæggende jordskælv rammer Californien, og en helikopterpilot og hans snarlige ekskone må redde deres datter, før det næste jordskælv rammer.

01/12Vendetta

En kriminalbetjent, hvis kone blev dræbt af en mand, han fik fængslet, bliver med vilje anholdt og sat bag tremmer, så han kan få sin hævn.

Karatemester Daniel LaRusso og mr. Miyagi rejser til Okinawa, hvor Miyagi besøger sin døende far og genopliver sine følelser for en gammel flamme.

Tre parapsykologer fra New York mister deres forskningsbevillinger og beslutter at stifte firmaet “Ghostbusters”, der skal efterforske sære hændelser på Manhattan.

Muppets begiver sig ud på et hylende morsomt eventyr for at finde ud af, hvor Gonzo kommer fra, og de opdager, at Gonzo nedstammer fra rumvæsner fra en fjern planet!

Gangsteren Jimmy må genopfriske sine dødbringende evner, da hans fremmedgjorte søn kommer på kant med Jimmys tidligere chef, som også er hans bedste ven.

Find flere nye film og serier på Netflix Danmark