Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix Danmark
Nyt på Netflix
20/02Spectros (Sæson 1)
(Sæson 1)

En gruppe teenagere bliver fanget i et overnaturligt opgør, da århundredgamle, hævngerrige ånder dukker op i Liberdade-kvarteret i São Paulo.

I Los Angeles i 1970’erne opdager en udfordret alenemor, at visse folkesagn er sande, da en mørk skabning med en dyster dagsorden forfølger hendes børn.

19/02The Chef Show (Sæson 3)
(Sæson 3)

Forfatteren, instruktøren og madentusiasten Jon Favreau udforsker mad i og uden for køkkenet sammen med køkkenchefen Roy Choi, dygtige kokke og berømte venner.

Med et blik tilbage på sin frisindede mors liv og dansende på vej mod næste kapitel slår Sophie dørene op til det nye Hotel Bella Donna.

17/02The Expanding Universe of Ashley Garcia (Sæson 1)
(Sæson 1)

Den 15-årige Ashley Garcia udforsker det store ukendte teenageliv, da hun flytter til den anden ende af landet for at satse på en karriere inden for robotteknologi.

Denne superpopulære komedie følger sidsteårselever på high school i jagten på det ultimative og meget imødesete manddomsritual: at have sex for første gang.

En milliardærdatter opfinder et forhold til en fattig bokser for at presse sine forældre til at give hende lov til at forfølge sine kulinariske drømme.

15/02Taj Mahal 1989 (Sæson 1)
(Sæson 1)

På og omkring universitetet i Lucknow i 1989 udforsker par i forskellige aldersgrupper kærligheden gennem ægteskab, spirende romancer og venskaber.

14/02Jarhead

I stedet for kampscener fokuserer denne film på de lange, ensomme dage i løbet af en krig og den sorte humor, soldaterne bruger for at klare de umenneskelige forhold.

Instruktør Richard Linklaters komedie følger en gruppe teenagere – pothoveder, sportsidioter og nørder – på deres sidste skoledag i 1976.

Den afdøde læge Chris Nielson risikerer evig fordømmelse ved at forlade Himlen for at redde sin ulykkelige hustru, da hun begår selvmord og ender i Helvede.

I denne efterfølger til Knocked Up kæmper ægteparret Pete og Debbie med realiteterne ved at blive ældre og midaldrende.

En falleret hockeyspiller skifter karriere, bliver et golfvidunder og sætter alt ind på at vinde en PGA-konkurrence for at redde sin bedstemors hus med præmiepengene.

14/02Sleepless Society: Insomnia (Sæson 1)
(Sæson 1)

En ung kvinde, der lider af søvnløshed og plages af tilbagevendende syner, besøger familiens gamle hjem for at løse et mysterium og sætte en stopper for sine mareridt.

Ben Sherwoods spændende roman er udgangspunktet for denne spøgelseshistorie om Charlie, der vil gøre alt for sin bror, Sam, selv efter Sams død.

14/02Love Is Blind (Sæson 1)
(Sæson 1)

Nick og Vanessa Lachey er værter for dette sociale eksperiment, hvor singler leder efter kærligheden og bliver forlovet, inden de møder hinanden i virkeligheden.

14/02Fighting

Shawn MacArthur sælger kopivarer i New York, men så møder han den garvede træner Harvey Boarden, og hans liv tager en ny drejning.

14/02Las Chicas Del Cable (Sæson 5)
(Sæson 5)

I 1920’ernes Madrid starter fire kvinder en revolution hos det nationale telefonselskab, mens de håndterer romantik, venskab og en moderne arbejdsplads.

Find flere nye film og serier på Netflix Danmark