Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix Danmark
Nyt på Netflix

En bankrøver deltager i en plan om at begå et sidste kup, inden regeringen tænder for et sindsændrende signal, som vil sætte en stopper for al kriminel adfærd.

05/06Vikings (Sæson 6)
(Sæson 6)

Dette rå drama følger vikingehelten Ragnar Lothbrok i hans forsøg på at få mere magt ved at udfordre en uduelig leder uden visioner.

05/0613 Reasons Why (Sæson 4)
(Sæson 4)

Efter en teenagepiges mystiske selvmord modtager en klassekammerat en række kassettebånd, der afdækker mysteriet.

05/06Queer Eye (Sæson 5)
(Sæson 5)

Et nyt hold Fab Five giver gode råd om mode, hårpleje, mad, kultur og design til mænd i denne moderne udgave af den Emmy-prisvindende realityserie.

En bankansat, der lider under sin arbejdsløse mands gæld – og sine egne bristede drømme – finder et hemmeligt lager af en tilsyneladende uendelig mængde penge derhjemme.

For at redde en kidnappet kvinde, de elsker, vender en gruppe velhavende mænd fokus mod deres specielle fortid, da de bliver afpresset til at gennemføre et farligt kup.

04/06Can You Hear Me? (Sæson 1)
(Sæson 1)

Tre venner i et lavindkomstkvarter finder humor og håb i deres liv, mens de kæmper med dårlige kærester og dysfunktionelle familier.

04/06Baki (Sæson 3)
(Sæson 3)

Mens kampsportsmesteren Baki Hanma træner for at overgå sin legendariske far, kommer fem voldelige fanger fra dødsgangen til Tokyo for at udfordre ham.

04/06Hospital Playlist (Sæson 1)
(Sæson 1)

Hver dag er noget særligt for fem læger og deres patienter på et hospital, hvor fødsel og død og alt derimellem eksisterer side om side.

Denne dokumentar følger fire håbefulde deltagere og ser nærmere på det faktum, at indisk-amerikanere har domineret de nationale stavemesterskaber i USA i årevis.

02/06Fuller House (Sæson 5)
(Sæson 5)

Familien Tanners eventyr fortsætter, da DJ Tanner-Fuller deler hjem med sin søster Stephanie og veninden Kimmy, der hjælper med at opdrage hendes tre drenge.

Gry og Absalon rejser til den anden ende af Den Uendelige Regnbue for at hjembringe Fjante, en stor opdagelsesrejsende, som er Regnbuekongens bedste ven.

01/06Keeping Up with the Kardashians (Sæson 2)
(Sæson 2)

Søstrene Kim, Kourtney og Khloé blev (med kærlig støtte fra mor Kris) internationale kendisser i denne underholdende, glamourøse og afhængighedsskabende serie.

Dean Corsa opsporer sjældne bøger for rige samlere og finder en satanisk manual om, hvordan man påkalder De Onde Magter. Men rækker man Fanden en lillefinger…

En deling nye marineinfanterister gennemgår den hårde grundtræning og kæmper mod Viet Cong under Tet-offensiven i dette dystre drama.

01/06True Grit

Da Mattie Ross’ far myrdes, hyrer den 14-årige pige den alkoholiserede U.S. Marshal, Reuben “Rooster” Cogburn til at hjælpe med at få hævn.

Sidst i det 21. århundrede, hvor teknologien kan forudsige forbrydelser, før de begås, anklages en førende “Precrime”-betjent for mord.

Star Trek-fornyelsen fortsætter med denne actionefterfølger, hvor Kirk og Spock kæmper mod en terrortrussel i Starfleet og får hjælp fra en uventet kant.

Find flere nye film og serier på Netflix Danmark