Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix Danmark
Nyt på Netflix

Et interaktivt Kimmy-specialprogram! Kimmy skal giftes, men først må hun afsløre præstens onde plan. Hvad skal hun gøre? Valget er dit.

05/08Worlds Most Wanted (Sæson 1)
(Sæson 1)

De har undgået at blive fanget trods kæmpedusører og verdensomspændende efterforskning. Denne dokumentarserie handler om nogle af verdens mest eftersøgte forbrydere.

Uudgrundelig eller uforlignelig – eller begge dele? Denne dybdegående dokumentar går tæt på den franske fodboldspiller Nicolas Anelkas kontroversielle karriere.

04/08Mystery Lab (Sæson 1)
(Sæson 1)

Værten Felipe Castanhari udforsker videnskab, historie, mysterier og undere, når han afslører utrolige fakta med hjælp fra vennerne i laboratoriet.

Det er atter sommer i Malibu, og Team flynder tager på stranden for at være værter for — og uventet deltage i — den internationale stranddyst.

Billy tilbringer sommeren på Venskabslejren sammen med sin bedste ven, Brian. Men da Brian tager sin kusine Rose med på turen, blusser jalousien op.

Komikeren og Saturday Night Live-forfatteren Sam Jay serverer sin holdning til forhold, rejsemareridt, hvide menneskers frækhed og meget mere.

03/08Immigration Nation (Sæson 1)
(Sæson 1)

Denne dokumentarserie går tæt på immigration i dagens USA via hidtil uset adgang til immigrationsmyndighedernes arbejdsproces og med bevægende portrætter af immigranter.

02/08Connected (Sæson 1)
(Sæson 1)

Videnskabsjournalisten Latif Nasser analyserer de overraskende og komplicerede måder, vi alle er forbundet med hinanden, hele verden og universet på.

01/08The Sinner (Sæson 2)
(Sæson 2)

Da et rystende mord sender chokbølger gennem en lille by, optrævler en plaget efterforskers jagt på svar et net af mørke hemmeligheder.

01/08J. Edgar

Leonardo DiCaprio spiller J. Edgar Hoover, FBI’s mangeårige direktør, som bl.a. var kendt for sin overdrevne brug af magtmidler.

Politimanden Curran efterforsker en sag, der involverer Catherine, en forførende forfatter, som er mistænkt i en mordsag, der giver mindelser om et drab i hendes roman.

I en postapokalyptisk ødemark hjælper Max en rebelsk kvinde og en gruppe kvindelige fanger med at flygte fra tyranni og søge efter deres hjemland.

En ung journalist fra New York, der lider af krampeanfald, psykoser og hukommelsestab, konsulterer den ene læge efter den anden for at få en diagnose.

Da fem forbrydere, som ikke kender hinanden på forhånd, bliver kaldt ind på en politistation i forbindelse med en sag, beslutter de sig for at begå et kup sammen.

01/08Iron Man: Armored Adventures (Sæson 2)
(Sæson 2)

Teenagefænomenet Tony Stark flyver op i himlen i en genialt konstrueret rustning for at lære sandheden om sin fars mystiske død.

En forældreløs dreng, hans troldmandsonkel og deres mærkelige nabo må finde et ur, der er skjult bag væggene i deres store hus, før uret kan opfylde sine onde hensigter.

Da nedskæringer truer med at lukke en af byens to politiskoler, vender den tidligere elev Carey Mahoney og hans gruppe tilbage for at redde deres skole.

Find flere nye film og serier på Netflix Danmark