Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix Danmark
Nyt på Netflix
28/09Blonde

Dette fiktive portræt af Marilyn Monroe genskaber dristigt Hollywood-legendens turbulente privatliv – og viser, hvad det kostede hende at blive berømt.

De midaldrende venner Bill og Ted rejser til fremtiden for at finde en sang, de har skrevet, som vil forene menneskeheden og redde virkeligheden.

28/09The Good Doctor (Sæson 5)
(Sæson 5)

En talentfuld kirurg med autisme og savant-syndrom bliver ansat på et prestigefyldt hospital, hvor han møder skepsis fra både patienter og personale.

28/09Too Hot to Handle: Brazil (Sæson 2)
(Sæson 2)

Hotte unge brasilianere mødes på et skønt strandresort. Men hvis de vil have en chance for at vinde den store pengepræmie i denne sjove realityserie, skal de opgive sex.

28/09Inside the World’s Toughest Prisons (Sæson 6)
(Sæson 6)

Den undersøgende journalist Paul Connolly bliver frivillig indsat i verdens farligste fængsler, hvor trusler og brutalitet er en del af dagligdagen.

28/09Eat the Rich: The GameStop Saga (Sæson 1)
(Sæson 1)

En gruppe amatørinvestorer lægger en dristig plan om at blive rige i en fart og skabe ravage på aktiemarkedet. Men vil det lykkes dem at få Wall Street ned med nakken?

28/09Pyjamasheltene (Sæson 4)
(Sæson 4)

Tre 6-årige lever et normalt liv om dagen, men om natten forvandles de til superhelte, der bekæmper kriminalitet som pyjamasheltene.

Da hans familie flytter til en ny by, har Nico og hans førerhund, Tom, meget at lære de nye venner om, hvordan det er at være svagtseende.

Denne dokumentar undersøger gennembrud inden for neurovidenskab og -teknologi med forestillinger om en fremtid, hvor menneskets hjerne og kunstig intelligens forenes.

Oplev The Mozart Band og dets fire unge medlemmer: Mozart, Beethoven, Chopin og Verdi, når de udlever et væld af klassiske symfoniske eventyr.

Nick Kroll fortæller historien om starten på sin komikerkarriere, sin første kærestesorg, sit mærkelige hypnoseeksperiment og den beskidte kendisstemme i sit hoved.

Denne samling af Minions-kortfilm fra Despicable Me- aka Grusomme mig-serien indeholder forskellige minifilm.

27/09Cry Babies Magic Tears (Sæson 2)
(Sæson 2)

Små babyer med store personligheder udforsker en magisk verden, hvor deres glædestårer giver dem særlige kræfter.

Fremtrædende matematikere, partikelfysikere og kosmologer dykker ned i uendeligheden og dens surrealistiske konsekvenser for universet.

Find flere nye film og serier på Netflix Danmark