Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix Danmark
Nyt på Netflix

Den garvede Carl Mørck bliver degraderet til papirnusser i afdelingen for uopklarede sager, men trodser sine ordrer for at efterforske en politikers formodede selvmord.

Den Oscar-nominerede filmskaber Noah Baumbach har instrueret denne skarpe og empatiske film om et ægteskab i opløsning og en familie, der bliver sammen.

06/12Teasing Master Takagi-san (Sæson 2)
(Sæson 2)

Skolepigen Nishikata bliver konstant drillet af sin klassekammerat Takagi-san, og sværger hævn over hende ved (forgæves) at lade hende føle drilleriet på sin egen krop.

06/12The Confession Killer (Sæson 1)
(Sæson 1)

Henry Lee Lucas blev berygtet, da han tilstod hundredvis af uopklarede mord. Denne dokumentarserie kigger nærmere på sandheden – og de forfærdelige konsekvenser.

06/12Virgin River (Sæson 1)
(Sæson 1)

En sygeplejerske fra L.A., som vil starte på en frisk, flytter til en fjerntliggende by i det nordlige Californien og bliver overrasket over, hvad – og hvem – hun finder.

06/12The Chosen One (Sæson 2)
(Sæson 2)

Tre læger, der er opsatte på at bringe en zikavaccine til det fjerntliggende Pantanal, støder sammen med en healer og bliver trukket dybt med ned i hans kults mysterier.

06/12Astronomy Club: The Sketch Show (Sæson 1)
(Sæson 1)

Unikke, individuelle perspektiver smelter sammen til en fælles stemme, når sketch og comedy-gruppen Astronomy Club leverer sin særlige, intelligente og absurde humor.

06/12Fuller House (Sæson 5)
(Sæson 5)

Familien Tanners eventyr fortsætter, da DJ Tanner-Fuller deler hjem med sin søster Stephanie og veninden Kimmy, der hjælper med at opdrage hendes tre drenge.

06/12Triad Princess (Sæson 1)
(Sæson 1)

Efter at have møvet sig ind til en forestilling som bodyguard for en kendis vender en mafiaboss’ vilde datter en tv-stjernes liv på hovedet og finder kærligheden.

Lucky og hendes venner må finde en måde, hvorpå de kan komme hjem i tide til jul, da en klippe og en voldsom snestorm kommer i vejen for deres rejseplaner.

06/12Three Days of Christmas (Sæson 1)
(Sæson 1)

Fire søstre kæmper med familiedrama og hemmeligheder gennem tre forskellige tidsperioder, der alle opstår omkring juletid.

06/12Meet the Adebanjos (Sæson 3)
(Sæson 3)

I det sydlige London kolliderer traditioner og kultur, da en nigeriansk far forsøger at indpode sine gammeldags afrikanske værdier i sin moderne britiske familie.

En succesrig skuespiller med en voldelig mand betror sig til venner, der selv har problemer med kærligheden.

Et spøgelse er på jagt efter sin sjæleven og får tre dage mere på Jorden til at finde kærligheden. Han møder en kvinde, der selv har brug for hjælp.

En gruppe lokale kvinder står sammen for at redde en panikslagen ung pige fra giftemål. De starter en underfundig strejke til stor frustration for deres ægtemænd.

Da en kvinde bliver gennembanket i sit hjem, tager hendes viljestærke veninder kampen op mod deres mænd for at få retfærdighed for ofre for vold i hjemmet.

En teenagemor er desperat efter at slippe ud af prostitution. Hun prøver derfor at narre sin nådesløse chef, der er fast besluttet på at beholde sin dyrebare ejendel.

Emily vil gerne være danser og falder for lederen af en dansetrup, men hendes fars udviklingsplaner truer truppens historiske nabolag.

Find flere nye film og serier på Netflix Danmark