Følg Flixfilm på Facebook - Nye film og tv-serier på Netflix Danmark
Nyt på Netflix
24/06Godzilla Singular Point (Sæson 1)
(Sæson 1)

En universitetsstuderende og en ingeniør, der er bragt sammen af en mystisk sang, leder kampen mod en uforståelig kraft, der kan betyde Jordens undergang.

24/06The Naked Director (Sæson 2)
(Sæson 2)

I 1980’ernes Japan fik en beslutsom mand vendt hvert et knusende nederlag til en mulighed. Han hed Toru Muranishi, og han revolutionerede sin branche.

24/06Jiva! (Sæson 1)
(Sæson 1)

En talentfuld gadedanser fra Umlazi i Durban må se sin frygt i øjnene og håndtere familiens modstand mod, at hun forfølger sine dansedrømme.

Tre atletikstjernesøstre møder forhindringer både i livet og i sporten, mens de forfølger drømmen om at deltage i Junior Olympics i denne ekstraordinære dannelsesrejse.

Efter at have prioriteret sin karriere i flere år møder en standupkomiker en fyr, som virker perfekt: intelligent, rar, succesrig – og måske for god til at være sand.

23/06Too Hot to Handle (Sæson 2)
(Sæson 2)

Smukke singler mødes i paradis. Men hvis de vil vinde præmien på 100.000 dollars, må de ikke være intime.

I 1999 blev teenageren Rocio Wanninkhof myrdet. Hendes mors ekspartner, Dolores Vásquez, mistænkes. Var det hende, der gjorde det? Et andet offer afslører sandheden.

De La Mora-søskendeflokken udtænker en lumsk plan om at bryde ind i deres gamle hjem for at hente en skjult skat af stor betydning.

Denne realityserie følger familien Kretz og deres luksuriøse ejendomsforretning, hvor de hjælper kunder med at købe og sælge fantastiske hjem i Frankrig og andre lande.

Selvom Kate arbejder som nisse, tror hun ikke på julens magi. Men alting forandres, da hun møder Tom, som bringer troen tilbage i hendes liv.

En antiterrorenhed efterforsker attentatet i Ajaccio i 1998 på Claude Érignac, Korsikas præfekt. Baseret på sande hændelser.

Mirja, der lige er blevet løsladt, kæmper for at skabe et liv, hvor hun både kan have det sjovt med sine venner og samtidig kan tage vare på sin familie.

22/06This Is Pop (Sæson 1)
(Sæson 1)

Se historien om dine yndlingspopnumre, når denne dokumentarserie beskriver indflydelsen fra festivalscenen, autotune og boybands og meget mere.

Da en eks-elitesnigmorder vågner efter 4 år i koma, tænker hun kun på én ting: hævn! Hun blev forrådt, og nu er dødslisten linet op i bedste Tarantino-stil.

Find flere nye film og serier på Netflix Danmark