Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Newness

01/02/2018 | Flixfilm

Se Newness på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Drake Doremus
Skuespillere: Nicholas Hoult, Laia Costa, Danny Huston, Courtney Eaton
Spilletid: 117 min
Land: USA
Sprog: English, Catalan, Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Martin og Gabi prøver at skabe et forhold, efter de mødes på en datingapp. Da kedsomheden melder sig, tyr de til en anderledes løsning.

Newness havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Newness på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Newness ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Newness stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Newness, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Newness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar