Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Newness

01/02/2018 | Flixfilm

Se Newness på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Drake Doremus
Skuespillere: Nicholas Hoult, Laia Costa, Danny Huston, Courtney Eaton
Spilletid: 117 min
Land: USA
Sprog: English, Catalan, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Martin og Gabi prøver at skabe et forhold, efter de mødes på en datingapp. Da kedsomheden melder sig, tyr de til en anderledes løsning.


Se Newness på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Newness havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Newness ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Newness:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Newness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Newness stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar