Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » News of the World

News of the World

10/02/2021 | Flixfilm

News of the World på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: Paul Greengrass
Skuespillere: Tom Hanks, Helena Zengel, Tom Astor
Spilletid: 118 min
Land: United States, China
Sprog: English, North American Indian, German
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En veteran fra den amerikanske borgerkrig, der rejser fra by til by som nyhedsoplæser, tager på en farefuld færd gennem Texas for at give en forældreløs pige et nyt hjem.

News of the World havde premiere på Netflix Danmark den 10. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til News of the World på YouTube.Se News of the World på Netflix

Anmeldelse: News of the World

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om News of the World ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at News of the World stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame News of the World, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til News of the World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar