Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Newtown

01/12/2016 | Flixfilm

Se Newtown på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, History
Instruktør: Kim A. Snyder
Skuespillere: Gene Rosen, Syeda Suriya Ahmed, Abbey Clements, Sally Cox
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Dette intime portræt kaster lys over de traumatiserende begivenheder og den udviste styrke hos de personer, der blev påvirket af massakren i Newton, Connecticut i 2012.


Se Newtown på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNewtown havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Newtown ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Newtown herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Newtown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Newtown stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar