Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Next Avengers: Heroes of Tomorrow

Next Avengers: Heroes of Tomorrow

01/05/2018 | Flixfilm

Se Next Avengers: Heroes of Tomorrow på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Animation, Action, Family, Sci-Fi
Instruktør: Jay Oliva, Gary Hartle
Skuespillere: Noah Crawford, Brenna O'Brien, Aidan Drummond, Dempsey Pappion
Spilletid: 78 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Mange år efter at Avengers led nederlag til den uovervindelige Ultron, er deres teenagebørn klar til at fortsætte, hvor de slap.


Se Next Avengers: Heroes of Tomorrow på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNext Avengers: Heroes of Tomorrow havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Next Avengers: Heroes of Tomorrow ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Next Avengers: Heroes of Tomorrow herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Next Avengers: Heroes of Tomorrow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Next Avengers: Heroes of Tomorrow stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar