Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Next Friday

Next Friday

24/02/2016 | Flixfilm

Se Next Friday på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Comedy
Instruktør: Steve Carr
Skuespillere: Ice Cube, Mike Epps, Justin Pierce, John Witherspoon
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Den byvante Craig Jones bor fortsat hos sine forældre i South Central, Los Angeles, da han får at vide, at hans ærkefjende er flygtet fra fængslet.


Se Next Friday på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNext Friday havde premiere på Netflix Danmark den 24. februar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Next Friday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Next Friday herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Next Friday er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Next Friday stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar