Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Next Gen

07/09/2018 | Flixfilm

Se Next Gen på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family, Sci-Fi
Instruktør: Kevin R. Adams, Joe Ksander, Ricardo Curtis
Skuespillere: John Krasinski, Charlyne Yi, Jason Sudeikis, Michael Peña
Spilletid: 106 min
Land: China, Canada, USA
Sprog: English, Mandarin
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Da den ensomme Mai ved et uheld vækker en ultrahemmelig robot, danner de et umage venskab, og sammen bekæmper de bøller og en ondsindet plan.

Next Gen havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Next Gen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Next Gen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Next Gen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Next Gen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Next Gen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.3 kommentarer til Next Gen

 1. Jens - kl. 15:57, 08-09-2018:

  God og underholdende film.
  Det er som at se “The Iron Giant” og “I, Robot” i én 🙂

 2. jeppe - kl. 21:29, 08-09-2018:

  Det er en dårlig film den handler ikke om andet en had og ødelegelse synes ikke vores børn skal gå rundt og bruge hindanden som de gør i filmen.

  Dårligstefilm jeg længe har set. Se den selv før du ser den ed dit barn.

 3. Esben - kl. 11:05, 09-09-2018:

  Rigtig god. Hele familien fulgte intenst

  Skriv kommentar