Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Next in Fashion

Next in Fashion

29/01/2020 | Flixfilm

Se Next in Fashion på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Alexa Chung, Tan France, Marco Morante, Prasad Romijn
Spilletid: 50 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Talentfulde designere fra hele verden konkurrerer om 250.000 dollars og chancen for at blive det næste store hit i modebranchen.

Next in Fashion (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Next in Fashion på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Next in Fashion (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Next in Fashion (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Next in Fashion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Next in Fashion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar