Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Next Stop Wonderland

Next Stop Wonderland

26/11/2014 | Flixfilm

Se Next Stop Wonderland på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Brad Anderson
Skuespillere: Hope Davis, Philip Seymour Hoffman, Callie Thorne, Ken Cheeseman
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Da Erin bliver single, indrykker hendes mor kontaktannoncer på hendes vegne. Hun går ud med forskellige mænd, men hun bliver ved med at støde på en ensom blikkenslager.


Se Next Stop Wonderland på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNext Stop Wonderland havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Next Stop Wonderland ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Next Stop Wonderland herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Next Stop Wonderland er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Next Stop Wonderland stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar