Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Neymar: The Perfect Chaos

Neymar: The Perfect Chaos

25/01/2022 | Flixfilm

Neymar: The Perfect Chaos på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Biography, Sport
Instruktion: N/A
Skuespillere: Neymar, Thiago Silva, Dani Alves
Spilletid: N/A
Land: United States, Brazil
Sprog: Portuguese, English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Neymar er elsket verden over, men er også mål for masser af kritik. Han fortæller om op- og nedturene i sit privatliv og sin fantastiske fodboldkarriere.

Neymar: The Perfect Chaos (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Neymar: The Perfect Chaos på YouTube.Se Neymar: The Perfect Chaos på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Neymar: The Perfect Chaos (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Neymar: The Perfect Chaos (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Neymar: The Perfect Chaos, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Neymar: The Perfect Chaos er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar