Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nfinity Champions League Cheerleading Event

Nfinity Champions League Cheerleading Event

04/04/2015 | Flixfilm

Se Nfinity Champions League Cheerleading Event på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Mark Robert Ellis
Skuespillere: Tate Chalk, Tyler Burdick, Ron Perlman, Robert Scianna
Spilletid: 120 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Cheerleadergrupper, der er drevet af dedikation, personlige ofre og rent talent, kæmper om sportens fineste titel.


Se Nfinity Champions League Cheerleading Event på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNfinity Champions League Cheerleading Event havde premiere på Netflix Danmark den 4. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nfinity Champions League Cheerleading Event ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nfinity Champions League Cheerleading Event herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nfinity Champions League Cheerleading Event er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nfinity Champions League Cheerleading Event stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar