Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nfinity Champions League Cheerleading Event

Nfinity Champions League Cheerleading Event

04/04/2015 | Flixfilm

Nfinity Champions League Cheerleading Event på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary, Sport
Instruktion: Mark Robert Ellis
Skuespillere: Tate Chalk, Tyler Burdick, Ron Perlman
Spilletid: 120 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Cheerleadergrupper, der er drevet af dedikation, personlige ofre og rent talent, kæmper om sportens fineste titel.

Nfinity Champions League Cheerleading Event havde premiere på Netflix Danmark den 4. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nfinity Champions League Cheerleading Event på YouTube.Se Nfinity Champions League Cheerleading Event på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nfinity Champions League Cheerleading Event ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nfinity Champions League Cheerleading Event stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nfinity Champions League Cheerleading Event, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nfinity Champions League Cheerleading Event er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar