Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Nfinity Champions League Cheerleading Event

04/04/2015 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Mark Robert Ellis
Skuespillere: Tate Chalk, Ron Perlman
Spilletid: 120 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 5.6

Resumé: Cheerleadergrupper, der er drevet af dedikation, personlige ofre og rent talent, kæmper om sportens fineste titel.


Se Nfinity Champions League Cheerleading Event på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nfinity Champions League Cheerleading Event havde premiere på Netflix Danmark den 4. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nfinity Champions League Cheerleading Event ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nfinity Champions League Cheerleading Event herunder:Fra premieredatoen (4. april, 2015) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Nfinity Champions League Cheerleading Event er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Nfinity Champions League Cheerleading Event stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar