Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nfinity Champions League Cheerleading Event

Nfinity Champions League Cheerleading Event

04/04/2015 | Ingen kommentarer

Se Nfinity Champions League Cheerleading Event på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Mark Robert Ellis
Skuespillere: Tate Chalk, Tyler Burdick, Ron Perlman, Robert Scianna
Spilletid: 120 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Resumé: Cheerleadergrupper, der er drevet af dedikation, personlige ofre og rent talent, kæmper om sportens fineste titel.


Se Nfinity Champions League Cheerleading Event på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nfinity Champions League Cheerleading Event havde premiere på Netflix Danmark den 4. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nfinity Champions League Cheerleading Event ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nfinity Champions League Cheerleading Event herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nfinity Champions League Cheerleading Event er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nfinity Champions League Cheerleading Event stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar