Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Nice Guy

30/06/2020 | Flixfilm

Se Nice Guy på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Pascal Bergamin
Skuespillere: Cavan Clerkin, Abigail Blackmore, Kiko-Ray Clerkin
Spilletid: 89 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En medicinstuderende og en håbefuld nyhedsvært får deres venskab – og deres drømme – sat på prøve af en skæbnesvanger tragedie.

Nice Guy (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nice Guy på YouTube.Se Nice Guy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nice Guy (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nice Guy (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nice Guy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nice Guy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar