Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Nice Guy

30/06/2020 | Flixfilm

Se Nice Guy på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Pascal Bergamin
Skuespillere: Cavan Clerkin, Abigail Blackmore, Kiko-Ray Clerkin, Doug Allen
Spilletid: 89 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: En medicinstuderende og en håbefuld nyhedsvært får deres venskab – og deres drømme – sat på prøve af en skæbnesvanger tragedie.


Se Nice Guy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nice Guy (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nice Guy (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Nice Guy:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nice Guy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nice Guy (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar