Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nicholas Nickleby

Nicholas Nickleby

27/01/2014 | Flixfilm

Se Nicholas Nickleby på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Adventure, Drama, Romance
Instruktør: Douglas McGrath
Skuespillere: Stella Gonet, Andrew Havill, Henry McGrath, Hugh Mitchell
Spilletid: 132 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Unge Nicholas Nickleby må gå grueligt meget igennem, inden det lykkes ham at redde sin familie fra sin onde onkel.


Se Nicholas Nickleby på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNicholas Nickleby havde premiere på Netflix Danmark den 27. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nicholas Nickleby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nicholas Nickleby herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nicholas Nickleby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nicholas Nickleby stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar