Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nick and Norah’s Infinite Playlist

Nick and Norah’s Infinite Playlist

10/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Nick and Norah’s Infinite Playlist på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Forladt af kæresten føler en teenager sig tiltrukket af en lunefuld pige, som deler hans smag for musik, en aften i byen i New York.


Se Nick and Norah’s Infinite Playlist på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nick and Norah’s Infinite Playlist havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nick and Norah’s Infinite Playlist ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nick and Norah’s Infinite Playlist herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nick and Norah’s Infinite Playlist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nick and Norah’s Infinite Playlist stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar