Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nick Kroll: Little Big Boy

Nick Kroll: Little Big Boy

27/09/2022 | Flixfilm

Nick Kroll: Little Big Boy på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy
Instruktion: Bill Benz
Skuespillere: Nick Kroll
Spilletid: 66 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Nick Kroll fortæller historien om starten på sin komikerkarriere, sin første kærestesorg, sit mærkelige hypnoseeksperiment og den beskidte kendisstemme i sit hoved.

Nick Kroll: Little Big Boy havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nick Kroll: Little Big Boy på YouTube.Se Nick Kroll: Little Big Boy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Nick Kroll: Little Big Boy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nick Kroll: Little Big Boy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nick Kroll: Little Big Boy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nick Kroll: Little Big Boy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar