Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Nickelodeon-tegnefilm fjernet fra Netflix

Nickelodeon-tegnefilm fjernet fra Netflix

27/09/2014 | Flixfilm

dora udforskeren netflixHvis du oplever klager fra børnene, så er det sikkert med god grund for Netflix har netop fjernet flere populære børneprogrammer fra tv-kanalen Nickelodeon. Det gælder bl.a. Svampebob Firkant og Dora Udforskeren.

Udvalget af film og serier på Netflix er dynamisk og derfor forsvinder titler efterhånden for at gøre plads til nye. Man kan dermed forvente, at der kommer flere nye børneprogrammer og tegnefilm på Netflix.

Udover Svampebob Firkant og Dora Udforskeren er Danny Genfærd, Ni Hao Kai-Lan og Niels Neutron også blevet fjernet fra Netflix Danmark. De har alle det tilfælles at de er lavet af Nickelodeon.

Hvorvidt tegnefilmene vender tilbage på Netflix vides ikke, men streamingtjenesten laver ofte nye rettigheder om titlerne hvis de har været populære blandt medlemmer. Det kræver naturligvis, at producenten, herunder Nickelodeon er interesseret i at få deres tegnefilm tilbage på Netflix. Det er dog et år siden, at aftalen mellem Netflix og Nickelodeon sidst blev indgået.

LÆS OGSÅ:   Disse film og serier skal du se i december

Der kan dog findes en masse andre film og serier for børn på Netflix, heriblandt fra Cartoon Network. Af titler kan der nævnes Eventyr Tid, Ben 10, Frygtløs den frygtsomme hund, Lazytown og Powerpuff Pigerne.

Artiklen fortsætter under annoncen
9 kommentarer til Nickelodeon-tegnefilm fjernet fra Netflix

 1. Alexander - kl. 16:21, 29-09-2014:

  Ret trist at Avatar røg af listen. Er ret ligeglad med de andre serier, men var igang med at se Avatar for anden gang det er en af de fedeste amerikanske tegnefilm der nogensinde er blevet lavet.
  Håber at i får den fornyet så Avatar kan ses igen.

 2. Kristian - kl. 22:18, 30-09-2014:

  Vi er meget kede af at Dora ikke længere er at finde på netflex da det stort set var det eneste vi så med vores søn (2,5år).
  Det var et af de få programmer med læring så Nu bliver vi nød til at købe dvd’er og overvejer således at droppe netflex da vi ikke syntes det lever op til vores ønsker.

 3. Michael - kl. 15:14, 02-10-2014:

  Trist at gode små børns tegne serier bliver fjernet og tilbage er så voldlige tegnefilm som powerpuff pigerne og frygtløs, ikke lige det ens 3 årig skal se 🙁 4. Kristina - kl. 15:32, 13-10-2014:

  Vi savner især Dora, Diego og Ni Hao Kai-Lan!
  Det er det eneste mine børn vil se på netflix! Kunne virkelig godt tænke mig at det kom tilbage, da vi nu ikke føler at vi får det ud af netflix, som var den overvejende grund til at betale fast til det.

 5. Per Poulsen - kl. 12:34, 17-10-2014:

  Dora er det eneste jeg betaler for på Netflix så jeg opsiger igen snarest

 6. Dean - kl. 11:29, 20-10-2014:

  nickelodeon (dora,diego osv) er rykket til viaplay. og med Nye sæssoner 🙂

 7. Annette - kl. 13:08, 20-10-2014:

  Meget trist, at Netflix ikke har kæmpet for at beholde Dora, Diego osv. Små børn er ligeglade med om der hele tiden kommer nyt, de vil hellere se noget de kender.

 8. Karina - kl. 12:12, 25-10-2014:

  Giv os Kai Lan og Dora tilbage!! Min datter på knap 3 savner Kai Lan (Dora og Diego).
  Mærkeligt at man fjerner noget, som er meget populært og godt. 🙁

 9. Tine - kl. 13:11, 14-11-2014:

  Tak, Dean,

  Vi er nu på Viaplay. Min treårige datter er lykkelig. Farvel Netflix…

Skriv kommentar