Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nicky Deuce

Nicky Deuce

01/08/2014 | Ingen kommentarer

Se Nicky Deuce på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Crime, Family
Instruktør: Jonathan A. Rosenbaum
Skuespillere: Rita Moreno, James Gandolfini, Michael Imperioli, Tony Sirico
Spilletid: 68 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Den overbeskyttede teenager Nicholas Borelli får sit livs overraskelse, da han må tilbringe sommeren med en samling excentriske familiemedlemmer i Brooklyn, New York.


Se Nicky Deuce på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nicky Deuce havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nicky Deuce ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nicky Deuce herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nicky Deuce er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nicky Deuce stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar