Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nicky Jam: El Ganador

Nicky Jam: El Ganador

30/11/2018 | Flixfilm

Se Nicky Jam: El Ganador på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Biography, Music
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nicky Jam, Jose Caro, Darkiel, Avery Rodríguez
Spilletid: 45 min
Land: Puerto Rico, USA, Colombia
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Følg reggaetonkunstneren Nicky Jams kamp mod stofferne og hans opstigen til international succes i denne dramatisering af hans livshistorie.


Se Nicky Jam: El Ganador på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkNicky Jam: El Ganador (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nicky Jam: El Ganador (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nicky Jam: El Ganador herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nicky Jam: El Ganador er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nicky Jam: El Ganador (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar