Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nicky Jam: El Ganador

Nicky Jam: El Ganador

30/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Nicky Jam: El Ganador på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Biography, Music
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nicky Jam, Darkiel, Jose Caro, José Arroyo
Spilletid: 45 min
Land: Puerto Rico, USA, Colombia
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: Følg reggaetonkunstneren Nicky Jams kamp mod stofferne og hans opstigen til international succes i denne dramatisering af hans livshistorie.


Se Nicky Jam: El Ganador på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nicky Jam: El Ganador (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nicky Jam: El Ganador (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nicky Jam: El Ganador herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nicky Jam: El Ganador er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nicky Jam: El Ganador (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore