Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nicky Jam: El Ganador

Nicky Jam: El Ganador

30/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Nicky Jam: El Ganador på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Biography, Music
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nicky Jam, Jose Caro, Darkiel, Avery Rodríguez
Spilletid: 45 min
Land: Puerto Rico, USA, Colombia
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 7.9

Resumé: Følg reggaetonkunstneren Nicky Jams kamp mod stofferne og hans opstigen til international succes i denne dramatisering af hans livshistorie.


Se Nicky Jam: El Ganador på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nicky Jam: El Ganador (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nicky Jam: El Ganador (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Nicky Jam: El Ganador herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nicky Jam: El Ganador er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nicky Jam: El Ganador (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar