Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Nicolas Winding Refn vender tilbage med Netflix-serien ‘Copenhagen Cowboy’

Nicolas Winding Refn vender tilbage med Netflix-serien ‘Copenhagen Cowboy’

22/07/2022 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix kan i dag annoncere, at en af Danmarks mest anerkendte filmskabere Nicolas Winding Refn, som tidligere har gjort sig bemærket med ‘Pusher’-trilogien, ‘Drive’, ‘The Neon Demon’ og serien ‘Too Old to Die Young’ vender tilbage til Danmark for at producere en dansk serie efter mere end 15 år i udlandet.

Der er tale om ‘Copenhagen Cowboy’, der beskrives som værende en spændingsfremkaldende, neon-drenched noir serie på seks afsnit, om en ung kvindelig helt, Miu (Angela Bundalovic), der bevæger sig gennem Københavns kriminelle underverden.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Produktionen er afsluttet, og serien, som består af seks afsnit, får global premiere på Netflix senere i år.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Copenhagen Cowboy’ er optaget i Danmark og vi fik første gang nys om serien i november 2021, da Veganerpartiet kritiserede Netflix og Nicholas Winding Refn for at dræbe en gris for rullende kamera.

Det var en klar overtrædelse af dyrevelfærdsloven §28, ifølge partiet, som var mødt talstærkt op på filmsættet under optagelserne i Roskilde.

LÆS OGSÅ:   Netflix køber komedie med Kim Kardashian

Hovedrollerne i ‘Copenhagen Cowboy’ besiddes af Angela Bundalovic, Lola Corfixen og Zlatko Buric. Yderligere medvirkende inkluderer blandt andre Andreas Lykke Jørgensen, Jason Hendil-Forssell, Li Ii Zhang, Dragana Milutinovic, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.

Nicolas Winding Refn udtaler i pressemeddelesen; “Med ‘Copenhagen Cowboy’ vender jeg tilbage til min fortid for at forme min fremtid ved at skabe en serie, en udvidelse af mine konstant udviklende alter-egoer – nu i form af min unge kvindelige helt, Miu. At bringe denne serie til live gennem samarbejdet med Netflix har på alle måder været en helt vidunderlig oplevelse. Jeg opfatter ikke kun Netflix som min partner med mange mulige eventyr i fremtiden, men også som mine venner. Et nyt udtryk er født: Netflix Winding Refn.”

‘Copenhagen Cowboy’ får premiere på Netflix Danmark senere i 2022.

Foto: Magnus Nordenhof Jønck
Skriv kommentar