Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nicole Byer: BBW (Big Beautiful Weirdo)

Nicole Byer: BBW (Big Beautiful Weirdo)

07/12/2021 | Flixfilm

Nicole Byer: BBW (Big Beautiful Weirdo) på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy
Instruktion: Betsy Thomas
Skuespillere: Nicole Byer
Spilletid: 65 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Karen-typer, der går amok. Kattebegravelser. Forsøg på at score under nedlukningen. Nicole Byer går herligt ligepå og hårdt i sin første comedy-special fra Netflix.

Nicole Byer: BBW (Big Beautiful Weirdo) havde premiere på Netflix Danmark den 7. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nicole Byer: BBW (Big Beautiful Weirdo) på YouTube.Se Nicole Byer: BBW (Big Beautiful Weirdo) på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nicole Byer: BBW (Big Beautiful Weirdo) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nicole Byer: BBW (Big Beautiful Weirdo) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nicole Byer: BBW (Big Beautiful Weirdo), samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nicole Byer: BBW (Big Beautiful Weirdo) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar