Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nigerian Prince

Nigerian Prince

14/08/2020 | Flixfilm

Se Nigerian Prince på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Faraday Okoro
Skuespillere: Antonio J Bell, Chinaza Uche, Tina Mba, Bimbo Manuel
Spilletid: 104 min
Land: USA, Nigeria
Sprog: English, Ibo
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Da en stædig amerikansk teenagers mor sender ham til Nigeria, bliver hans fætters svindelvirksomhed en mulig kilde til en returbillet.


Se Nigerian Prince på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nigerian Prince havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nigerian Prince ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Nigerian Prince:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nigerian Prince er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nigerian Prince stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar