Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Night Boat to Dublin

Night Boat to Dublin

16/03/2022 | Flixfilm

Night Boat to Dublin på Netflix

Produktionsår: 1946
Genre: Thriller, War
Instruktion: Lawrence Huntington
Skuespillere: Robert Newton, Raymond Lovell, Guy Middleton
Spilletid: 100 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: For at undgå at nazisterne kommer i besiddelse af atomteknologi, tager en gruppe allierede officerer til Irland for at finde en svensk videnskabsmand med afgørende viden.

Night Boat to Dublin havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Night Boat to Dublin på YouTube.Se Night Boat to Dublin på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Night Boat to Dublin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Night Boat to Dublin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Night Boat to Dublin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Night Boat to Dublin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar