Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nighthawks

Nighthawks

23/10/2020 | Flixfilm

Se Nighthawks på Netflix

Indspilningsår: 1981
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Bruce Malmuth, Gary Nelson
Skuespillere: Sylvester Stallone, Billy Dee Williams, Lindsay Wagner, Persis Khambatta
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English, German, French, Swedish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: To gadebetjente fra New York City har muligvis gabt over for meget, da de bliver inddraget ind i en kamp mod en gruppe nådesløse internationale terrorister.Se Nighthawks på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Nighthawks (Terrorpatruljen) havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Nighthawks (Terrorpatruljen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Nighthawks:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Nighthawks (Terrorpatruljen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nighthawks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar