Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Nighthawks

Nighthawks

23/10/2020 | Flixfilm

Nighthawks på Netflix

Produktionsår: 1981
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Bruce Malmuth, Gary Nelson
Skuespillere: Sylvester Stallone, Rutger Hauer, Billy Dee Williams
Spilletid: 99 min
Land: United States
Sprog: English, German, French, Swedish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: To gadebetjente fra New York City har muligvis gabt over for meget, da de bliver inddraget ind i en kamp mod en gruppe nådesløse internationale terrorister.

Nighthawks (Terrorpatruljen) havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Nighthawks på YouTube.Se Nighthawks på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Nighthawks (Terrorpatruljen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Nighthawks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Nighthawks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Nighthawks (Terrorpatruljen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar