Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Night Hunter

Night Hunter

01/04/2021 | Flixfilm

Se Night Hunter på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Thriller
Instruktør: David Raymond
Skuespillere: Henry Cavill, Ben Kingsley, Alexandra Daddario, Stanley Tucci
Spilletid: 98 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En kriminalassistents jagt på en seriemorder støder sammen med en selvtægtsmands mission for at straffe sexforbrydere i en sag fyldt med utrolige forviklinger.

Night Hunter havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Night Hunter på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Night Hunter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Night Hunter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Night Hunter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Night Hunter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar