Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Night Hunter

Night Hunter

01/04/2021 | Flixfilm

Night Hunter på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Thriller
Instruktion: David Raymond
Skuespillere: Henry Cavill, Ben Kingsley, Alexandra Daddario
Spilletid: 98 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En kriminalassistents jagt på en seriemorder støder sammen med en selvtægtsmands mission for at straffe sexforbrydere i en sag fyldt med utrolige forviklinger.

Night Hunter havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Night Hunter på YouTube.Se Night Hunter på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Night Hunter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Night Hunter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Night Hunter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Night Hunter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar