Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Night in Paradise

Night in Paradise

09/04/2021 | Flixfilm

Se Night in Paradise på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Park Hoon-jung
Skuespillere: Tae-goo Eom, Yeo-bin Jeon, Seung-Won Cha, Dong-in Cho
Spilletid: 131 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Efter en voldsom tragedie skjuler en eftersøgt gangster sig på Jeju Island, hvor han får forbindelse til en kvinde, der har sine egne dæmoner.

Night in Paradise havde premiere på Netflix Danmark den 9. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Night in Paradise på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Night in Paradise ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Night in Paradise stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Night in Paradise, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Night in Paradise er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar